Foglalás

A házak használatához előzetes bejelentkezés szükséges. Foglalási rendszerünkön belül kérjük, válasszák ki a foglalni kívánt házat. (A házak elhelyezkedését megnézheti ITT!) Az itt tartózkodási idejük alatt a házak cseréje nem lehetséges.

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy a foglalás akkor válik teljessé, ha a díj maradéktalanul beérkezett a cég bankszámlájára és erről a szolgáltató visszaigazolást küld e-mailben.

 

A foglalás online foglalási rendszerünkön, e-mailben, vagy telefonon keresztül történik.

  • Online foglaláshoz töltse ki a Foglalási űrlapunkat!
  • Ha e-mailben szeretne foglalni, írjon az
    Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre!
  • Telefonos foglaláshoz hívja a +36 30 916 34 23 számot!

 

Lemondással kapcsolatos információk:

 

Vendégeink foglalásáról szóló lemondását lemondási díj ellenében tudjuk elfogadni, mely az alábbiak szerint alakul:

  • Ha lemondását a lefoglalt időpont előtt 60 vagy ennél több nappal korábban jelzi központunk felé, akkor Önnek nincs kötelező lemondási díja a szolgáltató felé.
  • Ha lemondását a lefoglalt időpont előtt 30-59 nappal korábban jelzi központunk felé, akkor Önnek a kötelező lemondási díja a szolgáltató felé a teljes foglalási díj 50%-a.
  • Ha lemondását a lefoglalt időponthoz képest 30 napon belül jelzi központunk felé, akkor a lemondási díja a teljes foglalási díj 100%-a.

Foglalási űrlap


Név:*
Telefonszám:*
-
E-mail:*
Bérelni kívánt ház(ak):
Érkezés napja:*
Távozás napja:*
Megjegyzés:
Ellenörző kód: